GÖTT MOS

Var och träna med Markus idag igen, grymt kul att ha nån som pressar en mer än vad man orkar ibland :-D  tog nytt pb i mark, 90k!!! Hade som mål att efter dessa 14 veckor kunna ta 100 i mark, men redan nu 3 veckor in är ju snart där! Känns jävligt braaaa:-D grymt taggad nu! Vikten har stått still ett tag, -5 på 3 veckor, och jämför bilderna från start till 3v, syns att det hänt något iallafall! Spännande att se vad dessa 11 veckor har att erbjuda;-)

Imorgon  kommer evve och barnen, dom sover hos oss 1 natt, myspys!!!! <3 och lördag blir de Luleå med Lisa,  shopping och spa står på schemat. Ifall ingenting annat ändras.

Och czimera är fortfarande tjock och havande... hur svårt ska de vara att pressa fram det efterlängtade fölet?!?!? Vill de ska komma nuuuuu!  Jobbar imorgon 7-4, och vi är minimalt med folk. Skulle ju vara typiskt ifall det skulle bli då. :-(  mös i stallet idag med henne, pratade med bäbis och sa den kan vänta 1 dag till innan den kommer ut, för då kommer jag med säkerhet hinna dit :-D så spännandeeee <3 

0 kommentarer