KVÄLLSPASS

Hoppas av hela mitt hjärta att kvällen går fort för nu är jag sjukt stressad och LESS. Strrssad för att packa och komma ihåg allt till imorgon, less på att stressa och vara trött. Har inte haft en enda sovmorgon den här veckan å inte lär de väl bli nån riktig sovmorgon i ammarnäs!

Det är så himla lugnt idag på avdelningen så vi spelar kort och ser tv. Är rätt så avkopplande!
1 kommentar

STRESSTRESS

Varit stressad sen jag vaknade imorse kvart i 10, drog upp matte ur sängen, for till stan och gjorde massa ärenden, hittade min nyårsklänning som jag är heeelt dökär i! Köpte mat på sub och sen for vi till bersika där vi åt och sen till Stallet. Red Chino idag då Blanche skulle och träna, och när jag skulle ta in Bella så har Czero börja få tuppjuck, så när jag då skulle få bort dom andra hästarna från ingången av hagen så vände han sig om blixtsnabbt och sparkade mig på låret!!!! Gjorde ont, men inte alls så ont som jag trodde, han är ju bara föl än så han har väl inte så starka ben som en fullvuxen hingst ;-) Så nu är mina lår röda och ömma!  Red barbacka och Chino fick för sig att skutta över snökarmarna så då har vi skuttat runt lite här å var!
 
Kom hem för ett braaa tag sen men ändå har jag inte orka pallra mig in i duschen. Ska och handla sen och även hämta en ny klätterställning till katten, hennes håller på å braka ihop vilken sekund som helst!!! 
Och ikväll ska jag packapackpacka inför resan till ammarnäs. Ska även hinna fixa mitt hår, hoppas jag hinner lösa det så Linn hinner fixa innan nyår..  Känns som att hela mitt liv just nu är en stressfaktor. Plus att jag jobbar imorgon så hela morgondagen försvinner typ.. 
 
Vill ha sommar, ledigt, sol, ledigt med min finaste och bara kunna slippa tänka på allt runtom!
1 kommentar

LUGNET FÖRE STORMEN

än så länge haft en lugn dag, men man vet ju aldrig när det kan bryta ur. Sett lite JVM och druckit kaffe. Bra uppvakning på jobbet :-) Ikväll efter jobbet far vi till mamma och julkvällsfikar och myser.

Ledig imorgon, men ändå blir det bara stress känns det som. Packa inför resan till Ammarnäset, fara till stallet, förhoppningsvis fixa håret och sen lite mer grejs som ska fixas.


0 kommentarer