GLOSSYBOXuppe till vänster: "equave hydro nutritive detangling conditioner, vårdande leave-in balsam med keratin. Skyddar på utsidsn och gör håret mer lätthanterligt och elastiskt vilket förhindrar att topparna bryts av. från insidan vårdas håret mes näring och fukt."

nere till vänster: "brow set, brittiska tidningen Marie Claire rekommenderar denna brynpenna som fixerar dina ögonbryn till exakt den form du önskar Den genomskinliga vaxformulan ger ett naturligt och hållbart resultat. "

mitten: "The POREfssional, mirakelprimer som direkt minskar synligheten av porer och fina linjer. Ger dig en jämnare hud som bas och gör så att din makeup håller längre. Vår favoritprodukt från retrolyxiga Benefit!"

nere till höger: "3D white luxe glamorous shine, lyxig tandkräm som tar bort ytliga msissfärgningar (upp till 90%), gör tänderna vitare och stärker emaljen. Innehåller 3D-whites bästa teknik för vitare tänder som verkar både direkt och förebyggande."

uppe till höger: "elixir 79 youth energy day care- normal/combination skin, återaktivera hudens energi och ge den ungdomlig lyster! består av sju av växtrikets mest effektiva ämnen, med nio anti-age patent, som gör att huden producerar fyra gånger med kollagen."


Detta innehöll månadens glossybox!
0 kommentarer

RENOVERING

Sov till ca 1 idag, är sjukt trött varje dag, men jag tror det är för att jag sovit alldeles för lite senaste veckorna då jag jobbat natt! Blir en super tidig kväll då jag jobbar kväll imorgon. :-)

Skulle fara och köpa tapeter till köket idag, men självklart glömde jag ta med lappen vilka tapetet de var vi skulle ha.. blö. For iallafall till Rusta och inhandla litegrann, och sen till Sivs för att byta storlek på min ring! :-)

Nu ska jag byta om sen bege oss till stallet! Ska rida och sen ska vi smörja sadlar och träns och skura boxar. Imorgon anländer Bernhard, döläcker hingst. Ooh, rysningar i kroppen. Han är så apigt jävla fin. Kolla Artic Arabians på fejjan och varsågod, -dreggla!!!

0 kommentarer

BURNED.

Ser ph och dricker äppeljuice, så jäkla gott. nomnom.

Har idag vart på stan och gjort lite ärenden, vart i stallet med Lisa och ridit! Var ganska mörkt när vi for ut, gissa vem som var räddast!!! (jaaag) hehe. Hade en tjorvig czimera idag, knäpp och lite skogstokig. ;-)

Sen for vi och hämtade hem pizza, och jag somnade direkt efteråt i soffan. Har vart en zombie idag typ, ska försöka göra en hyfsat tidig kväll ikväll.
0 kommentarer