BILDER ONLY

0 kommentarer

WASH

Vaknade 7 idag då jag skulle skjutsa markus och Robin till kallax. Usch och fy så jobbigt att lämna av dom. Jobbigt med tanke på att det är oroligt i Bangkok, och att markus inte längre kommer vara här när man behöver han. Hoppas dessa månader går fort!

Sen for jag hem till Linnea en sväng innan vi lunchade på stan, strosa runt hann vi också göra! Sen hade jag ett möte på jobbet och efter det så kom farmor och farfar hit. Så mysigt att ha dom på besök. Dom har inte varit i min lägenhet nånting, så då fick dom se den iallafall. Fick en inflyttningspresent som farmor avslöjade redan innan hon gav mig den. Haha. Sötan. Och nu håller jag på att tvätta. Kul kväll!

0 kommentarer

BREAK

For till stallet imorse, så härligt ute, perfekt kyla:-) sen när jag kom hem tog jag en promenad. Kommit igång med dom igen. Och sen for jag och hämta markus, for hit och käka sub med lisa. Och nyss gjort mitt sista pass med Markus!  Den jäveln far till Thailand imorgon och blir borta några månader... usch och fy. Hur ska jag klara mig utan min storebror?! :( dock glad, skulle också vilja fara iväg och göra något sånt. Ska upp tidigt imorgonbitti och skjutsa han och Robin till kallax. 

Lisa ska sova här inatt, mysigt med lite bestietid♡ 
0 kommentarer