midsommar

Jobbade den dagen men fick sluta tidigare,då var de bara hem duscha fixa och sen fara till hemlunda. Dom flesta hade varit där hela dagen och kört vattenskoter, åkt wakeboard och bara mått gött i finvädret. Hade skit kul hela kvällen, jag och linnea ägde i beerpong! Fulla och glada :-) i slutet av kvällen fick vi för oss att springa ut på bryggan, hann några steg innan jag hörde ett plask, då låg linnea nere i vattnet! Höll på å dö så roligt det var.  Och jag tappade min mobil i vattnet så nu är kameran fuckedup.......  cyklade till Thomas och Susannes hus på natten och sov där, matte grillade köttet som var tänkt att grillas under dagen. Snuskigt jävla gott blev det!

0 kommentarer

SOVMORGON

Vart ledig i 2 dagar nu, otroligt skönt!! Så sovmorgon idag blev det, välbehövligt  :-) idag ska jag in till stan å skicka in mobilen och möjligtvis köpa Samsung s6! Och ikväll stallet, och då blir det skogsridning igen :-)så kul när hästarna kommit igång igen, vilket gör att vi också kommer igång :-)))) och fina czero förvånar mig lika mycket varje gång jag rider han, 5 gånger har vi vart i skogen och lika lugn varje gång <3

På fredag flyr vi staden när PSG och Öjebyn kyrkmarknad anländer till piteå, då far vi till luspen och fiskar med familjen Kallin, så mysigt!!!!

0 kommentarer

GOSSIP

Haft ledig dag idag, gudomlig skönt. Jag och mattias lunchade på stan innan vi for och köpte ny matgrupp, längtar tills imorgon när vi får äta på det :-D haha. Efter det for vi på husvisningen. Huset var fint och större än väntat! Men får la se. 

For till stallet senare och jag och Lisa red ut czimera och czero. Finafina hästar.  Mina favvisar <3 helt sjukt att han bara är 3 år och redan så otroligt duktig och genomsnäll! 

Blev bjuden på middag hos pappa och surrade på där ett tag! Har städat upp lite här hemma och packat undan tvätten:-)

Nu jobb 2 dagar innan helg, och midsommar ska spenderas hos fredde på hemlunda,bara hoppas på bra väder nu!


Dom har kaninbäbisar i stallet nu, fastnade där och lär göra det varje gång jag är där nu!!!
0 kommentarer