YESTERDAY

igår jobbadr jag och sen for jag och matte runt på lite ärenden, och storstädade hela lägenheten. Sen såg vi The call, fyfan vilken nervkrypande film!! Haha bra var den iaf!

idag vaknade jag först kring 11, och sen vaknade jag halv 3. vafan hände där??? kändes skitdåligt att vakna så sent, har sovit bort halva dagen.. också är jag fortfarande slö så jag ligger och ser tv i min mysiga morgonrock! ikväll blir en lugn kväll, kanske en prommis eller nå.


0 kommentarer

PSYKFEST

Hade vikarie fest igår kväll! vi började på challenge, och vilket grymt gäng vi har vart i sommar!!! har hittat så många nya vänner, Ingrid och Stina är mina favoriter ♥
vi satt på challenge och käkade och beställde in drink efter drink, nomnom, och helt plötsligt kommer våran chef in! haha, där satt vi lulliga och diskuterade jobb, tror alla hade en röst i huvudet som sa "PLAY SOBER, PLAY SOBER!!!" haha. Hon, världens bästa chef kom med 2kg godis som vi fick! så himla söt! och kring 11? drog vi till kalles, där var det inget ös men vi var då himla dukigar på att konsumera alkohol så vi hade kul ändå!

kvällen slutade för mig vid toaletten, drack hallonlakritsshots säkert 6, 7
st!

snäll pojkvän som bara kolla på när ja ville ha hjälp...


0 kommentarer

JOBB.

Nu iväg till pålberget och jobba! :-)


0 kommentarer