TORSDAY

Igår vaknade jag kl 6 för att fara till stallet, var ett gäng pigga och hungriga hästar som ville få frukost å bli utsläppta! For ur och red stora galoppsvängen, jäklar vilken träningsvärk jag har idag. Hah, helt sjukt!

Sjukt fin var hon, och hon var så svettig att tillåme schabraket var genomblött! Då har man sprungit på bra ;-) En nöjd häst som blev avspolad ute i solen sen också! som hon stod å njöt ;-)

Nere vid hagen fick hon något fnatt, stod med henne å skulle he in hon i hagen, hon käkade gräs och sen helt plötsligt drog hon iväg i galopp. Och där stod jag tomhänt ;-) Men hon sprang ikapp med believe i hagen bredvid så när believe vände, vände även czimera så vi kunde ta fast hon igen :-) bus!

Sen for jag hem och käkade lite innan jag for till kvällsjobbet. En lugn å skön kväll, och for till pappa efteråt som fyllde år i onsdags. Satt där och surrade på :-)
0 kommentarer

MÅNDAG

Söndag kväll blev jag utring för måndagen, så jobbade kväll på annan avd, så kul att gästspela på annan avd ibland :-D 
så måndagen bestod av jobb.
Tisdagen var jag ledig, så då for jag till stan och shoppade lite nytt. Så nöjd. Och sen for jag till stallet med Lisa, skulle rida men det blev inte av det. Vi släppte stona på sommarbete istället, så härligt :-D Czimera däremot ska inte få ha grönbete heeela sommaren! då lär hon bli smockfet, utan hon ska få varva mellan 2 hagar. hehe :-) Hjälpte till att dubbelchecka lite sen och smörja lite utrustning, på onsdag nästa vecka far vi till Strängnäs för att hjälpa till på tävlingar. Onsdag till söndag är vi där, och vi ska även få byta av påväg dit och köra bilen med transport! Rädd! haha. Vi ska dock få övningsköra med transport så vi vet hur det är före vi beger oss ut på E4an ;-) 
 
Och idag har jag jobbat. For in till stan före jobbet och gjorde ett till hål i örat. Hihi. Impulsivt!
 
0 kommentarer

ELIS OCH FINASTE IZOR

Familjen Kallins underbart fina varghund, genomsnäll gammal gubbe! En underbar ras dessutom, dom är så fina :-)
 
0 kommentarer