COME SAVE ME

Igår blev det impulsfest. Jag, Lisa, Johan och Alma!  Hade trevligt och mitt i allt kom det in någon i en typ spandexdräkt och mask. Blev livrädd och fatta inte vad fan de var, han gick omkring i läggan och satte sig sen i soffan. Livrädd och skraj var jag, men de visade sig vara min nya granne. Haha. Spelade twister med kortlek, ölspel och trevligheter. For ut på Olles. 
Lisa fick eskortera mig hem, ganska förstörd.  

Idag har vart en slödag. Sett tv mestadels. For och käka middag hos mamma, och ikväll for jag och evve på bio. Paranormal i 3d, fyfan. Slutet sög, men ändå helt okej film! 

Just varit ut på en promenad, inte rört mig ordentligt sen jag blev sjuk, ca 1,5 vecka sen. Så nu när jag är piggare ska jag fortsätta med mina dagliga promenader. 
0 kommentarer

SLUT

Jobbat idag och trött var jag. Tog en pn när jag kom hem och ikväll sett på bio! The martian, sjukt bra film!! 2,5h gick sjukt fort.  Att det dessutom var 3D. Får alltid ont i ögonen och måste ta av glasögonen ibland, men inte idag, var helt fast i filmen. Tipstips!! 

Nu ska jag sova, är äckligt trött i ögonen. Är nu ledig i 4 dagar,  weeeo. Imorgon kommer Elis och Molly till Piteå,  så imorgon ska Elis sova hos mig och vi ska mysa på ♡ 

Har en känsla av att Elis kommer bli kär i atlas och busa järnet med honom. På samma sätt som han älskade Kissen och busa med henne 💕 
0 kommentarer

CORE

Vart sjukt trött idag.  Skulle ta en efterlängtad ån efter jobbet, men kunde jag somna?? Nä. Satte mig och plugga lite, så en uppsats är påbörjad. En helvetisk uppsats. Gick och träffa vickan en sväng också, fick med mig en b&j och halstabletter tillbaka. Hört glass ska vara bra mot sjukdom;-)  

Min roliga uppsats jag har just nu! Gör mig självmordsbenägen.
0 kommentarer