WINE

Igår for jag och besikta bilen, som gick igenom, wohoo. Sen lunch med matteboy innan  han for till fjällen. Tränade med Jenny sen, och på kvällen  hade vi middagsbjudning för stalltjejerna. Söta dom hade med sig blommor och en gurka och nötter, haha! ;-) Åt god mat och efterrätt, och massa vin :-D Var jätte trevligt och vi satt och surra i 3h, drack glas på glas så blev rätt så salongs! Hehe. Men sjukt mysigt var det :-) 

Idag har jag och Lisa mätt oss överallt och tagit start bilder.. Hej ångest.. kommer aldrig visa bilderna, och fy satan så dåligt man mår när man tar bilder och ser det ur ett annat perspektiv.. Huvva! Men nu är det slut med det. Nu blir de bara bättre! 

For och handla inför mrr, dyrt men fan så bra de känns. Bara bra mat som inhandlades! Vill de ska bli måndag nuuu!!!!

0 kommentarer

BODY OF PROOF

Jobbat idag, sen en sväng till Luleå med Lisa. Nya träningsbyxor och matlådor fick följa med hem ;-) och nu ikväll har vi varit och gymmat! Körde ben, så nu är dom härligt ömma :-D

Serier och invänta matteboy nu!
0 kommentarer

GRYM

Igår for jag till jobbet som vanligt, hann va på rapport och sådär innan jag kollade mitt schema inför veckan. Såg då att jag inte skulle jobba igår. Det var nästa måndag... Meen som tur var behövde ett annat vårdlag personal så då fick jag hoppa in där. Kul! 

Idag haft intro på boende, imorgon också. Kulkul! 

For till stallet efter jobbet, som jag saknat denna häst som kommit tillbaka. Lycklig tjej!!!! Blev självklart mys med czimera och bäbis i magen också<3 

Imorgon  jobb och sen bodypump! Beställt hem tillskott och sånt ikväll, wiiiie :-D bara 6 dagar kvar nu innan start!!!!

0 kommentarer