SOPPA

Dagen gick faktiskt sjukt lätt fastän min brist på sömn! Men däremot kring 1-2 började jag bli zombie liknande. Haha. Fick fara hem halv 3, bästjobbe. 

For på stan en sväng för att inhandla sprit innan allt rensas på hyllorna inför nyår! Köpte en klänning men jäkla osäker om jag ska ha den.. ångest över vad jag ska ha på nyår!!! 

Käka på nodo med tessan, hem å städa lite innan jag dela i säng kring 7. Vaknade kring 11 av mobilen, sen dess vart vaken.. försökt med allt!!! Duschbadat jättevarmt, lyssnat  på musik och druckit thé! 0 kommentarer

SÖMNLÖS

Inte sovit  nånting nu inatt, legat å vridit och vänt på mig. Kl 4 steg jag upp, käka frukost  och ser serier nu. Ska börja fixa mig 6, sen fara  på jobbet. Och efter jobbet,om jag nu inte är dödstrött, ska jag städa ihop i lägenheten!

0 kommentarer

WÖRK

Jobbat typ hela december, inte vart många lediga dagar! Tur de är värt mödan när lönen kommer ;-) 

Jobbade på julafton, så vi hade julafton torsdag med familjen(erna). Var först hos farmor och farfar med pappa och mattias och åt lunch och mös på. Sen till mamma för middag och julklappar :-) Är riktigt nöjd med mina julklappar, fick det jag önskade plus lite till;-) 
Fick bla, SnöOfSweden örhängen, plattång, bakredskap, pengar,presentkort och  ett armband som synkas med mobilen och som registrerar förbränning, puls, steg och blabla, ni förstår nog vad jag menar :-) Önskade mig selfiestick också, och de fick jag!! 2 st ;-) En av lillebror och en av evve och macke! Haha :-D 

På kvällen bestämde sig jag å evve att fara på after xmas, och jag hade riktigt kul! Över förväntan! Så kul att gå ut med Evve, de är alltför sällan ;-) 

Sen jobbat 2 nätter,gick av för ca en timme sen så idag är jag ledig. Och imorgon 2 dagars jobb igen! 
0 kommentarer