.

0 kommentarer

DEEP SLEEP

Vart i Arjeplog i helgen, mys att få komma dit.  Lördag var vi och bada, roligt! En riktig uppladdningshelg för energin ♡ 
Sen har jag jobbat, jobbar 5 dagar i sträck. Vanligtvis har vi som mest 4 dagar i rad nu sen schemaändringen. Inte jobbigt att jobba 5 dagar, men att vi har skiftgång däremot blir lite tyngre.  Ledig helgen iaf, då blire galej. 

Vart och tränat nu ikväll,  intervaller och lite ben. Skönt! Måste ringa vet och boka tid för kastrering,nu är ja less denna hormonstinniga djävul. Skriker och har sig, idag pissa han i min träningsväska.  Då var han jävligt billig!

39 kommentarer

TIME OF

Förra veckan blev en intensiv vecka med träning, känner det i benen! Träningsvärken bara övertog för varje dag! Haha. Måndag och onsdag körde jag 45 min  intervaller, tisdag och torsdag var vi på strömlida och åkte. Gå i backen flera gånger uppför, fredag gym, lördag strömlida igen och söndag gjorde jag faktiskt ingenting. Och igår var vi på strömlida igen! Jäkligt roligt iallafall. Köpte en till madrass igår,så då hade vi en var. Gick galet fort och vi blev som 10 år igen! Haha.

Igår var jag även i stallet, myspys. Idag också. Vaknade tidigt, for dit och det var så härligt speciellt när det var så fint väder. Svettades ihjäl i dunjackan, dags att lägga bort den tror jag! :-) vi släppte charley på planen och sen jasmina och sen shot. Kul! 

For förbi rusta och handlat lite nytt till läggan. Och även storstädat! 
 
0 kommentarer