wohoo!!

Vann veckans utmaning som var jämfota hopp! hälarna mot väggen och sen så långt man kan! Fick i söndags göra flera försök, bakis som tusan! Hahah. 

0 kommentarer

FEST

Igår var jag på stan en sväng, och sedan stallet. Myspys med czimera och lillis, även Bella var högdräktig och idag fick hon bebis!! Ska dit imorgon och fölmysa <3 på kvällen festade jag med zara och mippa, sen for vi till nån micke. Hade rätt så kul!  Markus kom också dit då det tydlig  sög i Öjebyn, nån tråkig lokalfest! körde Ölspel och alla jävlades med mig, så när vi for in till stan var vi tvungna att panik stanna efter timmerleden, där stod jag på alla 4 i diket och kaskadspydde. Hahaha, och tydligen hade Lisa fått ett antal snaps vid den tiden... Döör! Var inte så länge på Kalles,  for hem rätt så fort. Dog i sängen och sovit som en kratta inatt.


Vakna 10 idag för att duscha å försöka göra en fräsch, vi for till morfar för att överraska han med fika då han fyllde 80 igår :-) Sen käka vi på bigboy när vi kom tillbaka från Arvidsjaur,  sen dess har jag dött i sängen. Typ. 0 kommentarer

I SEE

Vaknade tidigt imorse för att göra bort träningen innan jag hade fullspäckad dag. Hade skypesamtal med läraren, hann städa och sen fara på kvällsjobb. Efter jobbet for jag till mamma och plugga, bara fördjupningsarbetet sen är Medicin kursen klar, CHEEECK! 

Imorgon jobb och på kvällen slappa typ. Ska hämta ut mitt paket från gymgrossisten :-D längtar till å börja använda produkterna!  

0 kommentarer