NYÅR0 kommentarer

SLUTET AV 2013

Vaknade kring halv 9 av katten som rev ut en skål i vardagsrummet, och nu kan jag inte riktigt somna om. Ska till stallet kring 11-12, ska ta med mig lillebror och hans kusin som lite extra hjälp! hehe :-) ska ta in alla ston +zano idag då dom bara har trådhage och står bredvid ett kvarter som inatt lär skjuta en jävla massa raketer.Så inatt får dom stå inne och lyssna på hemskheterna iallafall! Grabbarna däremot har ju en trähage och står lite längre bort från kvarteren så dom får klara sig ;) dom lär ju inte springa igenom både tråden och plankorna iallafall.

Ikväll ska vi och lisa bara vara hemma till en början, vi kanske sluter upp med ante jk och danne senare men det får vi se :-)


0 kommentarer

DEADLIEST CATCH.

Igår var vi i stallet och det har varit så jäkla dåligt underlag dom senaste dagarna, och till vår förvåning var det helt okej underlag på ridplan så vi tog czimera å chino barbacka för lite skritt och trav jobb:-) så kul att rida, känns som att det var längesen nu pga underlaget!:)

träningsvärk i låren idag, jajamän! Även jobbat, så kul!! älskar att jobba, världens bästa kollegor och jag trivs så jäkla bra.

Slutade kring halv 10 idag, for till kvantum direkt med matte och lisa. Handlade mat till imorgon och nu har vi gjort lite förberedelser inför imorgon.

Vi ska bojkotta den typiska nyårsdagen, supa sig redlöst full och inte komma ihåf något. Istället ska vi laga go 3 rätters, mysdricka, spela spel och bara umgås. :-)0 kommentarer