FOTBOLL

Var på första fotbollsträningen igår på 3,5 år, sjukt jävla mega kul. Trodde jag skulle dö och kondisen skulle suga, men tydligen har mina springturer senaste veckorna och att jag slutat röka gett rätt spår bra resultat. Jag som har flämtat efter typ gått i trappan bara, haha. Avslutade träningen med match blandat med herrarna, kul! Jag gjorde enda målet. Hehe, nöjd.  
Måste dock införskaffa lite smidigare träningskläder nu, alla fotbolls kläder har jag rensat bort tidigare.  Sprang i vindbyxor och jacka igår. Kändes inte så smidigt... så idag efter jobbet ska jag förbi intersport och i helgen ska jag köpa nya fotbollsdojjor! 

0 kommentarer

FÖLMYS

Förra veckan fick czimera äntligen sitt föl!! For dit tisdag kväll för fölvaka, satt hemma hos angelica hela gänget och kollade på surfplattan dom hade uppkopplat till kamerorna i stallet. Kring 1 gav vi upp, då hon brukar föla på kvällarna.  
Vaknade typ strax före 5 av att Lisa ringer,  vaknar och tror jag försovit mig men hade fått en sms där det stod att hon fölade! Så det vara bara hoppa i kläderna och fara dit. Och så fin hon var ♡ så var där tills jag började jobbet kl 7;) 

Och nu igår fick bella sitt föl, svart hingst. Så himla fin han också, och stor! Den här tiden är hemsk.. man fastnar alldeles för länge med dom! Hahah.  Jag och praktikanten gick in i en box var med dom idag, tror vi var där inne ca 1,5h... bara mös. Jag somnade till också.  Så otroligt mysigt och rogivande! 
Sen tog vi ut czirenzia så hon fick rida i korallen lite. I helgen ska jag dit lör-sön och rida :-) mys.


0 kommentarer

PRAKTIKANT

Igår slöade jag typ hela dagen kändes det som. For till stallet på eftermiddagen,så spendera hela förmiddagen i sängen framför serier. Hehe. På kvällen tog jag en cykeltur till klubbgärdet för en snabbvisit hos markus! 

Idag vaknade jag kring 10,utvilad och pigg.  For till stallet kring 11. Dom har en praktikant nu, så då tog jag henne också badade vi upp stona. Skönt för dom att bli ompysslad när dom är så tjocka nu :-) bara 4 dagar kvar till beräknad fölning för czimera ♡ Wiie. Sen smörjde vi lite träns och sen gick vi ner till czirenzia en sväng. 

Nu däremot ligger jag i soffan i mjukiskläder under 2 filtar, fryser ihjäl typ haha. När jag duschar hästarna så slutar det typ alltid med att jag är sjöblöt, haha. Men nåja, dom blev rena iaf;-) 

Ikväll ska jag till mamma och fara ut och springa! 
0 kommentarer