SEMESTER

I söndags for vi till Kiruna för att spela match. 10h i buss var inte kul... matchen förlorade vi, men vi spelade grymt i första halvlek. Sen tappade vi i slutet och målen rann in för dom. Men vi var rätt trött efter bussresan också. Eller iallafall jag! 

I måndags jobbade jag mitt sista pass innan jag gick på semester. Galet skönt med semester nu. Dock kände jag mig vilsen i måndags efter jobbet, "jaha,vad ska jag göra nu då" hahah. Men det lär väl komma, att jag verkligen har semester och kan släppa allt jobb i huvudet. 

På kvällen for jag till tessan dit även Matilda kom! Vi drack bål och alkohol.  Spelade spel och hade kul! Följde med till Matilda och Markus när vi for hem, Matilda spelade och jag låg och sov i soffan. Haha! Cyklade hem kring halv 2.

Igår var jag bakis när jag vakna. For till stallet på eftermiddagen. 

Idag ska jag och fixa naglarna hos Rebecca och ikväll har vi match! 

0 kommentarer

Arjeplog

0 kommentarer

I CAN TREAT YOU BETTER

Jobbat hela veckan lång, och imorgon ska jag till Kiruna med fotbollslaget. Helvetes drygt, bara hoppas vi vinner så timmarna i buss är värt det. Just snört igång en tvätt så jag kan packa klart till imorgon och sen ska jag försöka sova. Lär sova hela vägen dit men kan ju låta bra iallafall att man haft en god natts sömn.

 
0 kommentarer