SLEEEPYY

Kom just hem till familjen Kallins hus! var så sjuukt trött sista milen härifrån, måste typ ha sovit för jag kommer inte ihåg att jag körde den sista milen!! illa.

sängläge nu, skönt.

Gårkvällen spenderade jag på tages med tessan, köpte massa gotta å mös på. En bra kväll! hämtade en full matte också, tur han är söt annars hade jag aldrig orkat med ;-) puss! <3

Jobbat idag, en sväng på kyrkmarknan blev det. 1,5h timmar trängdes vi där i folkmassan. Fy åt fan så varmt det blev. Huvva! For hem en sväng innan jag skulle bege mig hitåt, hann mysa med matte och se tv.

Nu sova, känns som att jag snart ska upp igen!
0 kommentarer

NUTS

Tandläkare imorse, äntligen tack å lov, har dom gjort något åt min glugg i underkäken, så glad den gluggen försvinner! Haha. Sen sov jag ett tag innan jag for på kvällsjobb. Haft en lugn å skön kväll! Så skönt.

Ligger i soffan å slöar, ser nå skitprogram å ska snart sova!
0 kommentarer

LÅT MIG VARA DIN SOLDAT

Ställde väckarn idag och klev upp kl 10! Skönt att inte sova bort hela dagen ;-) For å hämtade tessan och vi for till Granngården, på jakt efter nya ridbyxor!! Hittade inga, och dom man hittade kostade ju över 1000. Såååå vi for till Luleå ;-) Hittade nya byxor och även nya ridskor, oh så bra. Mycket smidigare än dom med stålhätta, klumpeduns skor!! 
 
Och påväg hem svängde vi förbi djurmagazinet och handlade, och sen hem. Renbäddat sängen med nya sängkläder, älskar att köpa nya sängkläder!! Köpte nya i Luleå, kunde inte låta bli :-D
 
Nu beställt hem en shaker till mig + proteinshakes, längtar tills det kommer!! 

Ikväll ska vi hem till Mattes farmor och farfar och äta middag, mumma!!:)
 
längtar tills denna underbaring ska få föl <3
 
0 kommentarer