SBYN

vart och provridit ett sto och en hingst i svensbyn idag, travare, bara för lite skojs skull. Skulle aldrig sluta i Böle, men en dag i veckan att rida andra hästar vore ju inte så tråkigt det heller. Men jag fastnade inte för nåm av hästarna och det kändes inte bra så då får jag nöja med mig böle och det gör jag absolut. Så de räcker å blir över! Kändes tillåme fel idag att rida dom andra hästarna kändes som att jag var "otrogen" haha :( finaste bölehästarna!!

sen har jag lunchat med elin idag, mysigt!! och spekulerat en hel del, och fixat lite naglar. som sen lossnade;-)

nu sova, kvällsjobb imorgon och lördag morgon far vi till arjeplog ♥
0 kommentarer

BM

Jag ska börja med balsammetoden har jag tänkt och se om mitt hår blir finare och fräschare! Och kanske tillåme växer fortare :-)
 
Förstår inte hur jag kunde tycka att mitt hår var kort där.. Aldrig riktigt förstått att jag hade långt hår där ett tag. Får jag nånsin sådär långt hår igen så är det perfekt. Perfekta längden!! 
 
 
0 kommentarer

IF YOU WANNA MAKE THE WORLD TO A BETTER PLACE , SO TAKE A LOOK AT YOURSELF AND MAKE THAT CHANGE

Eddie Razaz – Man In The Mirror   Lyssnar på min nostalgi, sjungar låt. hehe :-)
 
 
Har dött i soffan ikväll och är så jäkla sugen på att ta en promenad, är bättre i näsan och halsen så det är påväg åt rätt håll iallafall!  Men det är alldeles för mörkt för mig att ens våga gå ut och slänga soporna... och sen våldtäkten i piteå hände lär jag aldrig våga gå ut i mörker.
 
 
Vill tillbaka till Vuogga och mysa på med fint sällskap, åka skoter, grilla, ha kul och supa. Och det är så otroligt vackert upp i fjällen där. Helt azm.
 
0 kommentarer