WAR HORSE

sitter i min ensamhet och ser hästfilm, känns faktiskt rätt så skönt. Matte är och grillar några hus bort och sen lär de väl vara fest här.

idag har jag typ gjort ingenting känns det som, är ändå helt slut i kroppen.

vart hos mama och tagit ut kissen i koppel, gick superbra! sen vart och fixat naglarna inför balen:-)
0 kommentarer

RELOAD

Känns lika konstigt varje gång att vakna upp i det nya sovrummet och i den gigantiska stora sängen, dessutom är det hög också så de känns typ som att jag måste hoppa upp och ner i sängen. hehe.
 
Vaknade kring 10 och har pysslat lite här inne. Hade tänkt gå till farmor och farfar och prata på och även hämta hennes cykel som hon aldrig använder. "Nä, emelie du vet, trafiken här i stan är ju livsfarlig" Hon fick den av farfar 2005 och hon har cyklat kanske.. 10 gånger på den? Så nu får den bli min :)) Perfekt när man bor lite utanför stan!
 
0 kommentarer

BEAUTIFUL CREATURES

var hos frissan drygt 2timmar, blev skitstressad för skulle fara till stallet kring halv 6 och blev klar typ 20 i 6!! är iaf rätt så nöjd med håret, löshåre blev nog också bra.

Blev en skön ridtur idag, superskönt väder och jäkligt sega hästar!!!! men trevligt var de :-)

nu är jag hemma och nyduschad och ska mysa ner i soffan med matte, han och susanne har fixat till i läggan då jag vart borta så nu är se myyycket mindre kaos! :-D

inte klart i alla rum än, men de tar sig!
0 kommentarer