GÖTT MOS

Var och träna med Markus idag igen, grymt kul att ha nån som pressar en mer än vad man orkar ibland :-D  tog nytt pb i mark, 90k!!! Hade som mål att efter dessa 14 veckor kunna ta 100 i mark, men redan nu 3 veckor in är ju snart där! Känns jävligt braaaa:-D grymt taggad nu! Vikten har stått still ett tag, -5 på 3 veckor, och jämför bilderna från start till 3v, syns att det hänt något iallafall! Spännande att se vad dessa 11 veckor har att erbjuda;-)

Imorgon  kommer evve och barnen, dom sover hos oss 1 natt, myspys!!!! <3 och lördag blir de Luleå med Lisa,  shopping och spa står på schemat. Ifall ingenting annat ändras.

Och czimera är fortfarande tjock och havande... hur svårt ska de vara att pressa fram det efterlängtade fölet?!?!? Vill de ska komma nuuuuu!  Jobbar imorgon 7-4, och vi är minimalt med folk. Skulle ju vara typiskt ifall det skulle bli då. :-(  mös i stallet idag med henne, pratade med bäbis och sa den kan vänta 1 dag till innan den kommer ut, för då kommer jag med säkerhet hinna dit :-D så spännandeeee <3 

0 kommentarer

SUG

Blogg.se suger jävlat dase. Dom fixar aldrig buggen med att kunna få in bilder i inläggen från appen. 

Idag har jag vart i stallet för 3e dagen i rad, och ingen bäbis på beräknad dag. Lagt mig tidigt idag för imorrn är det jobb, 7-5 och vore väl typiskt ifall hon skulle föla då ;-) tur man har bra kollegor så man får sticka iväg när det händer! 

Sen var jag och träna med Markus, körde lite mark idag och vågade öka i vikterna. 80kg 5x4, imorgon ska jag banne mig prova 100 och TA de. !!!!!!!!!!!!


0 kommentarer

SÖMN

Sovit oroligt dom senaste nätterna, väntar på samtalet om att fölningen är igång. Direkt dom märker så ringer dom, och det samtalet får jag inte missa. Därför sover jag så otroligt dåligt, vaknar flera gånger och kollar om jag har något missat samtal fastän jag har högsta ljud på. Och jag planerat inte så jag far iväg utan bil, jag vill alltid ha en bil nära som jag kan ta när jag det är igång. Sjukt stressande, nervöst och spännande. Känns som att det är mitt barn som ska få barn. Haha. Hon är ju beräknad imorgon (onsdag) så jag hoppas hon får inatt eller under dagen imorgon. Så spännande att få se vad det är för krabat som legat i magen och sparkat när man känt.  

Ja, de låter löjligt när man inser att det är en häst man pratar om. Men hon är min favorit, min bästa och världens underbaraste häst. 
0 kommentarer