YRAN15

Haft jävligt kul i helgen, såg Veronica maggio i fredags, grymt bra!!! Och lördagen satt vi på ängarna och såg finalen! På kvällen var vi på språkgränd och spelade vinbrännboll. Hade ganska bra form under kvällen! Kom hem kring 1 typ. Har bott på ett sjukt fint hotell, ska lätt bo där igen :-) Dock var Premium festivalbandrt inte värt, 1300 för ingenting.  Nästa år blir det inget band alls, nöjer mig med ängarna på dagarna och andra fester på kvällarna! 
 
0 kommentarer

FINASTE 3 ÅRINGEN

For till stallet kring 4, hjälpte till innan att ta in stona, och sen for jag och Sofie ut med Czero och Beily, jag red czero, världens finaste 3 åring som blivit inriden nu i vår :-) Han var så otroligt fin aatt det är sjukt! Han var kolugn och brydde sig knappt om nånting. Det enda läskiga var en vattenpöl, av alla saker man stöter på i skogar, bredvid rälsen, skolan, dagis och skritta runt på kvarteren så var det bara en pöl som var läskig! Så otroligt lugn kille :-) Elle sa att han blivit riden typ 3 gånger tidigare ute i skogen och att han var duktig, och när vi kom tillbaka efter turen och jag var jättenöjd så berätta Lisa att dom bara sa att han var riden ute i skogen förr, DETTA var första gången han var utanför ridplanen!!!! Lika bra det, annars hade jag vart nervös ;-) Men han är så himla fin och underbar, märks han är czimera barn<3

0 kommentarer

JOBBS

Igår jobbade jag dubbelpass, så 15h igår! Var grymt trött igårkväll så slocknade rätt så fort. Har Linns katter i veckan då hon är i utlandet... fusk som fasiken.. 😏 men det är mysigt att ha katter igen, glömde dock bort hur jobbigt det är när katten/katterna får cpryck mitt i natten och har race i hela jävla lägenheten. DRYGT. Nåja, idag jobbar jag igen och efter stallet ska jag äntligen, wohoo, få rida. Ska ut med Sofie på en skogstur, beily och czero ska ridas, så sjukt kul! Är lyrisk :-) att få rida fina unghästar är inte varje dag! 

Sen ikväll ska jag träna, har gjort om mina träningspass, jäkla spännande att se hur detta ska gå... :-):-)

0 kommentarer